Berkenhout

Berkenhout

BERKENHOUT

Bent u op zoek naar een fijne houtsoort voor uw openhaard? Dan is berkenhout ideaal! Dit hout geeft een prettige geur af en veel warmte, waardoor uw woonkamer of andere ruimte snel warm wordt. Het is een zachte houtsoort en is ook geschikt voor kleinere houtkachels en openhaarden. Ons berkenhout is gekloofd en ovengedroogd, waardoor u het direct kunt gebruiken! Dit hout is ook gemakkelijk te stoken en dus ideaal voor de beginnende stoker.


GEDROOGD BERKENHOUT

In ons assortiment kunt u perfect gedroogd berkenhout vinden. Hout dat niet goed gedroogd is zal een negatieve invloed hebben op uw vlammenspel, zoals het sissen en roken van uw brandhout. Goed ovengedroogd hout zorgt voor het fijnste stook resultaat! U kunt ervoor zorgen dat uw vuur gemakkelijk doorbrandt als u minimaal 2 blokken brandhout gebruikt. Zo zorgt u met gedroogd berkenhout voor een prachtig vuur in uw openhaard!


BERKENHOUT STOKEN

U kunt met berkenhout een prachtig vlammenspel creëren met een felle vlam. Dit hout is zeer eenvoudig aan te steken. U kunt hierdoor snel en gemakkelijk berkenhout stoken. Het hout heeft een hele goede verbranding. Hierdoor kunt u dit hout ook heel goed combineren met een hardere houtsoort (zoals essenhout) voor een weldadig vuur. Om uw haardvuur goed op gang te brengen adviseren wij het gebruik van onze aanmaakblokjes en aanmaakhout om uw berkenhout optimaal te stoken.


BERKEN OPENHAARDHOUT

U kunt bij 123hout.be gemakkelijk berken brandhout bestellen in pallets. Hierdoor heeft u over een langere periode voldoende voorraad, bijvoorbeeld voor de winter. Gebruikt u wel een openhaard, maar niet zo vaak? Dan adviseren wij om netten berkenhout te kopen. U kunt bij ons hout bestellen in 60 of 72 netten. Wilt u naast berken brandhout ook een andere houtsoort in netten? Bekijk dan ons assortiment aan brandhout netten!


BERKENHOUT KOPEN 

Waarom is berkenhout kopen voor uw haard ideaal? Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Zachte houtsoort
  • Gemakkelijke ontbranding
  • Prettige geur
  • Prachtig vlammenspel met felle vlam
  • Geschikt voor beginnende stokers
  • Geschikt voor kleinere kachels en haarden


Berkenhout heeft ook een mooi uiterlijk, waardoor het ook geschikt is als decoratie. Het is bovendien zeer geschikt voor de vuurkorf, omdat het gemakkelijk brandt. Wanneer het vuur is gedoofd, heeft u het snel weer op gang met deze houtsoort. U kunt gemakkelijk berkenhout kopen bij 123hout.be!


BERKENHOUT BESTELLEN

Bij 123hout.be kunt u snel en gemakkelijk berkenhout online bestellen. Berkenhout is ideaal als u op zoek bent naar een houtsoort met een schone ontbranding en een mooi vlammenspel. Wij hebben niet alleen berkenhout, maar ook andere houtsoorten zoals eikenhout, beukenhout, elzenhout of gemixt brandhout. Al onze producten zijn inclusief levering. Heeft u vragen over uw bestelling of onze producten? Neem gerust contact met ons op!