Bezorgen brandhout

Via 123hout.be bestelt u snel én gemakkelijk al uw brandhout! Heeft u nog vragen over onze werkwijze of verzendkosten? Lees dan de vragen hieronder door. Daarna nog vragen? Stuur een e-mail naar info@123hout.be.


Bezorgen jullie met een palletwagen?

Ja, al onze bestellingen worden bezorgd met behulp van een palletwagen. Let op! In principe wordt de pallet naast de vrachtwagen, op de stoep geleverd. In overleg en mits goed bereikbaar kan de pallet op de gewenste plek worden neergezet. Aanwezigheid (of een goede telefonische bereikbaarheid) is hierbij vereist.


Wat zijn de kosten voor het leveren van een pallet brandhout?

Al onze prijzen zijn inclusief levering en btw.


Bezorgen jullie ook in Nederland?

Tegen een kleine betaling leveren we ook in Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd.


Is het mogelijk een bezorgafspraak op een specifieke datum te maken?

Na het plaatsen van uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor levering. Houd er rekening mee dat de levering 1 tot 3 werkdagen kan duren. U ontvangt op de dag van levering een e-mail met een tijdsindicatie en de chauffeur belt u van tevoren. Meer informatie over de levering? Neem dan gerust contact met ons op!


Kan de pallet over gras of grind?

De pallet kan niet over onverharde ondergronden, zoals gras, zand of grind worden verplaatst. In dit geval wordt de pallet op de (verharde) stoep geplaatst en kunt u het hout zelf verplaatsen.


Welke betaalmethoden zijn er?

Via 123hout.be kunt u op diverse manieren uw pallet brandhout afrekenen:

- Creditcard
- Bankoverschrijving
- Bancontact/MisterCash
- Belfius Direct Net
- KBC/CBC betaalknop

In alle gevallen ontvangt u automatisch een factuur. Indien u voor de optie 'bankoverschrijving' heeft gekozen, verzoeken wij u het openstaande bedrag vóór levering te voldoen. Indien u op een andere manier al heeft betaald, kunt u de ontvangen factuur voor uw eigen administratie gebruiken.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@123hout.be.