Haardvuur accessoires

Accessoires

Wilt u het vuur in een kachel of openhaard gemakkelijk aansteken, dan is aanmaakhout onmisbaar. Bij 123hout.be vindt u daarom niet alleen een ruim aanbod brandhout, maar ook verschillende hulpmiddelen om uw vuur snel aan te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een zak aanmaakhoutjes of een doos houtkrullen. Ook voor voordelige aanmaakblokjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel direct bij 123hout.be en profiteer van de voordelige prijzen, uitstekende kwaliteit en de snelle bezorging.


AANMAAKHOUT KOPEN

Wanneer u voordelig aanmaakhout wilt kopen, kunt u altijd terecht bij 123hout! Door met de kleine houtjes uit een zak aanmaakhout te beginnen, maakt u het uzelf niet moeilijker dan nodig is. Wanneer het aanmaakhout vervolgens brandt, doet u er de blokken brandhout bij. Hiermee heeft u binnen de kortst mogelijke keren een prachtig brandend haardvuur. Wilt u graag aanmaakhout kopen, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.


AANMAAKBLOKJES

Om uw openhaard of kachel op een gemakkelijke en veilige manier aan te krijgen zijn aanmaakblokjes ideaal. Wanneer u ze tegelijk met een pallet brandhout bestelt worden deze gratis meegeleverd. Profiteer van dit voordeel en vergeet dus niet aanmaakblokjes te bestellen wanneer u een van de onderstaande houtsoorten op pallet besteld:

 

AANMAAK HOUTKRULLEN

Voor uw openhaard of kachel koopt u uw aanmaak houtkrullen eenvoudig bij 123hout. U steekt een vuur daarmee veel sneller en gemakkelijker aan. Doordat de houtkrullen geen giftige stoffen bevatten en 100% natuurlijk zijn, is het een zeer milieuvriendelijke manier om je vuur aan te krijgen. Aanmaak houtkrullen zijn daardoor ook veel beter dan bijvoorbeeld vloeibare aanmaakmiddelen, zoals benzine of spiritus. Bestel uw houtkrullen nu bij een pallet brandhout en het wordt zonder extra verzendkosten meegeleverd.


AANMAAKHOUT ONLINE

Bij 123hout bestelt u heel gemakkelijk aanmaakhout online. Bij een bestelling met een pallet haardhout, betaalt u geen (extra) verzendkosten. Zie voor informatie over levering de pagina bezorging en afhalen haardhout. U bestelt bij 123hout het hele jaar uw brandhout en aanmaakhout eenvoudig online.