Brandhout

Brandhout

Voor een fijne beleving van uw openhaard of houtkachel is een goede kwaliteit brandhout van groot belang. Daarvoor bent u bij 123hout.be aan het het juiste adres! Al ons hout voor een openhaard of houtkachel is namelijk ovengedroogd, wat ons hout het beste maakt voor uw haardvuur. Wij bieden meerdere houtsoorten, waardoor u altijd wel het goede brandhout vindt. Hout van een uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen bestelt u eenvoudig via de webshop van 123hout.be.

- Hoogwaardig hout voor een budgetprijs
- Gratis bezorgd wanneer het u uitkomt
- Niet goed, geld terug
- Veilig betalen


DROOG BRANDHOUT

Wanneer u droog brandhout koopt, zal dat goed verbranden met een maximaal rendement en bovendien niet te veel rook opleveren. Het brandhout, zoals u dat bij benzinestations of tuincentra kunt kopen, is zelden ovengedroogd en dus vaak te vochtig. Dit zal veel rook veroorzaken, sissende geluiden maken en bovendien de kans op spattend vuur vergroten. In de webshop van 123hout.be bent u zeker van droog brandhout, zodat uw openhaard of houtkachel een prettig vuur geeft.


BRANDHOUT VOOR DE HAARD

In onze webshop vindt u zowel brandhout voor kleine als grote openhaarden en houtkachels. Zachtere houtsoorten, zoals elzenhout en berkenhout, kennen een snelle ontbranding, waardoor één à twee blokken vaak al genoeg zijn om een vuur op gang te brengen. Hardere houtsoorten, zoals essenhout, beukenhout en eikenhout, ontbranden wat trager waardoor er meerdere blokken brandhout nodig zijn voor een lekker warm vuur. Een voordeel van hard brandhout is dat het in vergelijking met zacht hout langzamer brandt en een langduriger vuur geeft.


BRANDHOUT STOKEN

Ook voor droog brandhout geldt dat u bij het stoken enkele hulpmiddelen als aanmaakhout en houtkrullen goed kunt gebruiken. Bij 123hout.be zijn deze accessoires eenvoudig te bestellen. Vooral bij de harde houtsoorten raden wij deze hulpmiddelen aan om het vuur op gang te krijgen. Eikenhout is een houtsoort die meer smeult, maar daarbij zeer veel warmte afgeeft. Voor de verspreiding van een heerlijke geur bij het stoken van een hard brandhout is eikenhout de beste optie. Voor een prettige geur en een gemakkelijke ontbranding bij een zacht houtsoort raden wij berkenhout aan.


BRANDHOUT LEVERING

In onze grote droogkamers hebben wij voldoende brandhout op voorraad, om een snelle levering van stookklaar hout gedurende het hele jaar te kunnen bieden. Daarmee kunt u heel snel weer genieten van uw openhaard of houtkachel. Na het plaatsen van een bestelling nemen we telefonisch contact op om een datum van levering af te spreken. Houd er rekening mee dat een levering 1 tot 3 werkdagen in beslag kan nemen. Op de dag van levering ontvangt u een e-mail met tijdsindicatie, zodat u ongeveer weet wanneer de haardhout levering plaatsvindt.


GOEDKOOP BRANDHOUT

Bij 123hout.be bieden wij zeer goedkoop brandhout van de beste kwaliteit. Behalve de eerder genoemde houtsoorten vindt u bij ons ook twee verschillende houtmixen: een zachte houtmix van elzen- en berkenhout en een harde houtmix waarin berkenhout wordt aangevuld met één of twee harde houtsoorten, zoals eiken- en essenhout. Bestel uw brandhout in netten van ca. 10 kg per stuk, beschikbaar in diverse hoeveelheden.


BRANDHOUT KOPEN

Wanneer u vaker uitstekend brandhout wilt kopen voor de scherpe prijzen van 123hout.be raden wij u aan om een account aan te maken. Een account aanmaken is gelukkig snel geregeld. Wilt u eerst een offerte aanvragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor vragen over brandhout kunt zeker u bij ons terecht. Bij de bekendste brandhout specialist van Nederland, 123hout.be, kunt u brandhout kopen van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.