Halve pallet mix | hard hout

Halve pallet berken | 123hout.nl
Snel bij u thuis geleverd
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 748.00
€ 10.00
3
€ 1107.00
€ 30.00
4
€ 1466.00
€ 50.00
5
€ 1820.00
€ 75.00
€ 379.00 incl. BTW

Productomschrijving Halve pallet mix | hard hout

Deze halve pallet bevat de ideale mix van diverse soorten brandhout. Prachtige houtsoorten die zorgen voor een mooi vlammenspel voor veel plezier en genot. Bestel nu en krijg het snel thuisgeleverd!

DIVERSE SOORTEN BRANDHOUT

Deze pallet bevat de lichte houtsoort berken en de harde houtsoort essen en/óf eiken. Doordat het hout in de oven gedroogd wordt, blijven de eigenschappen van heel goed bewaard. Zoals de geur van het hout. Ook is het hout vrij van ongedierte en schimmels. Er is een prima verbranding met een mooi en rustig vlammenspel.

Berken heeft een snelle en gemakkelijke ontbranding. Zeer geschikt om de kachel, in combinatie met aanmaakblokjes en aanmaakhout, aan te maken. Eenmaal warm kunt u over op het stoken van essen of eiken. Deze pallet mix brandhout is dan ook heel geschikt om de eigenschappen van meerdere houtsoorten te combineren. De verhoudingen en de houtsoorten kunnen echter wel variëren. Hier kunnen wij geen garanties over geven.

STOKEN MET OVENGEDROOGD BRANDHOUT

Het vochtpercentage van ons ovengedroogd openhaardhout zit gemiddeld op 15%. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw brandhout. Gebruik van deze mix is zeer geschikt voor de kleinere- tot middelgrote kachels en haarden. Gebruik hierbij minimaal 2 blokken tegelijk. Dit geeft u een aangename warmte en een rustig en gezellig vlammenspel.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Halve pallet mix | hard hout

Artikelnummer
MIX009
Ovengedroogd
Afmetingen pallet
120x85x120cm
Bloklengte
25-28 cm
Aantal kuub
1.1 kuub gestapeld
Gewicht
500 kilo
Kenmerk
Harde houtsoorten
Kenmerk
Direct te stoken
Kenmerk
Geleverd vanuit eigen beheer

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld