Hele pallet mix | hard hout

Hele pallet mix | 123hout.nl
Snel bij u thuis geleverd
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 1148.00
€ 10.00
3
€ 1707.00
€ 30.00
4
€ 2266.00
€ 50.00
5
€ 2820.00
€ 75.00
€ 579.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet mix | hard hout

Deze pallet bestaat uit een ideale mix van onze meest verkochte houtsoorten. Dit zijn prachtige houtsoorten die zorgen voor een mooi vlammenspel voor veel plezier en genot. Bestel nu en u heeft het hout snel thuisgeleverd!

MIX PALLET; DIVERSE HOUTSOORTEN

Deze pallet bevat verschillende soorten hout. Doordat het hout in de oven gedroogd wordt, blijven de eigenschappen van heel goed bewaard. Zoals de geur van het hout. Ook is het hout vrij van ongedierte en schimmels. Er is een prima verbranding met een mooi en rustig vlammenspel.

Berken heeft een snelle en gemakkelijke ontbranding. Zeer geschikt om de kachel, in combinatie met aanmaakblokjes en aanmaakhout, aan te maken. Eenmaal warm kunt u over op het stoken van eiken en/of essen. Deze pallet mix haardhout is dan ook heel geschikt om de eigenschappen van verschillende soorten brandhout te combineren. De houtsoorten en verhoudingen ervan kunnen echter wel variëren. Hier kunnen wij geen garanties over geven. Informeer bij onze medewerkers naar de samenstelling op dit moment.

STOKEN MET OVENGEDROOGD BRANDHOUT

Het vochtpercentage van onze blokken zit gemiddeld op 15%. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw brandhout. Gebruik van deze mix is zeer geschikt voor de kleinere- tot middelgrote kachels en haarden. Gebruik hierbij minimaal 2 blokken tegelijk. Dit geeft u een aangename warmte en een rustig en gezellig vlammenspel.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet mix | hard hout

Artikelnummer
MIX010
Ovengedroogd
Afmetingen pallet
120x85x210cm
Bloklengte
25-28 cm
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
800 kilo
Kenmerk
Harde houtsoorten
Kenmerk
Direct te stoken
Kenmerk
Geleverd vanuit eigen beheer

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld